Hvem er vi?

Camilla Helvig er 26 år og er lektor i matematikk og fysikk. Hun tok mastergrad i matematikkdidaktikk på Lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo i 2015. I dag underviser Camilla i matematikk og fysikk på Eikeli videregående skole.

Nicolai Bryde er 37 år og har studert matematikk og har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. I dag jobber han som kommersiell direktør i Flytoget og har tidligere jobbet i Storebrand.

Einar Rasmussen er 61 år og er lektor i matematikk og fysikk. Han har hovedfag i teoretisk fysikk fra Universitetet i Oslo. Etter en vellykket toppidrettskarriere, begynte han som lærer ved Nadderud videregående skole i 1989. Han har undervist i matematikk og fysikk i 28 år.

Både Camilla og Nicolai har hatt Einar som lærer i matematikk og fysikk på Nadderud videregående skole.
Historien bak navnet Folkens forlag

Nicolai beskriver en typisk matematikktime med Einar:

«Det er en tirsdag morgen og mattetimen skal snart starte. Med en kaffekopp i hånden kommer Einar inn i klasserommet. Einar hever stemmen: Folkens, folkens. Ordene bryter summingen blant elevene og blikkene deres rettes mot tavlen, samtidig som Einar tar en slurp av kaffen og sier: La meg først gå igjennom litt teori. Deretter skal jeg vise et par eksempler. Og så skal vi regne oppgaver.»

Med bakgrunn i denne beskrivelsen, synes vi at Folkens passer godt som navn på forlaget vårt.

Bedriftsinformasjon:
Folkens Forlag AS
Organisasjonsnummer: 919 763 922
Forretningsadresse:
Gjønneshagen 41
1357 Bekkestua